Logo van Club Geluk 0

Workshops

 

Workshopagenda:

22 april 10.00 - 11.30 Zeeman 
brei- en haakworkshop
6 mei 2017 10.00 - 11.30: breien voor beginners (Amsterdam Noord)
6 mei  2017 10.00 - 11.30: haken voor beginners (Amsterdam Noord)
13 mei 2017 10.00 - 11.30: Freestyle breien inclusief het boek Club Geluk en het geheim van de gebreide ham (Amsterdam Noord)
13 mei 2017 10.00 - 11.30: Workshops trui breien incl het boek Club Geluk en de Fantastische truien (Amsterdam Noord)

Op aanvraag:
Breifeestje! - 
We nemen gebreide taart mee en champagne ter decoratie en breien of haken een feeststrikje of bloemetje bij geen enkele brei- of haak ervaring, een ballon(hond) of een taartje met de ervaren handwerkers. Ook voor kinderfeestjes!

Sex, drugs and Rock & Wol - Breiclubavond met drank en stripper. Met een beetje mazzel krijgen we hem in een gebreide slip en mogen we die onttrafelen! Kan op lokatie of bij ons thuis. Incl Darn! Men with yarn kalender. Leuk voor vrijgezellen feestjes of gewoon om het breien te vieren.

Jaren 80 breifeestje met breibingo - Kom naar onze jaren 80 feestje en brei of haak een zweetband, neem je eigen breiwerk mee, doe je lelijke trui aan, doe mee met de jaren 80 popquiz en win zinloze prijzen  met de breibingo!  Inclusief iets te waterige gekleurde drankjes en iets te zoute chipjes.

Binnenkort:
Lelijke truien breien voor je hond - Deze workshop vindt plaats in het park met je hond voor wat canine loving.

Haken en breien voor je baby - Kom naar onze moeder klas bij cafe de pont in Amsterdam. Neem je baby lekker mee en leer tegelijk de basis van het breien en haken. 

ZomerbreienComing up: lekker zomer breien op het strand bij Blijburg!

Wil je op de hoogte blijven of een workshop aanvragen? 
Mail naar barbara@clubgeluk.nl.Wol waarzegging


Sex, drugs and Rock & Wol


Jaren 80 breien met breibingo

Breien en haken met je baby
 
Brei workshop met Tony's Chocolonely


Workshop fantastische truien breien


Borduren

Breien voor beginners

Freestyle breien

Portret haken

Haken voor beginners

Hierboven staat ons workshop-menu. Maar er kan een hoop buiten de kaart om: Als jij een andere workshop wilt, of iets op een andere dag of dat wij op lokatie komen of wat dan ook, dan kan dat vast wel. Mail dan Barbara met je workshop-vraag: barbara@clubgeluk.nl. En er kan meer op aanvraag: zoals een speciale workshop voor een kinderpartijtje, een mannenworkshop, een vrijgezellenfeestje en veel meer. De workshops zijn in de Club Geluk in een café in Amsterdam Noord, wij mailen je de coordinaten per keer. Maar op lokatie vinden wij ook leuk (min 8 pers deelname). Wil je een workshop volgen via skype, mail ons dan voor de mogelijkheden.