Logo van Club Geluk 0

Over Club Geluk

Club Geluk

Wij zijn Barbara en Marieke van Club Geluk. Wat is Club Geluk? Club Geluk ontwerpt textiel sinds 2004. Maar vooral is Club Geluk bekend om zijn brei- en haakwerken. Dit zijn geen standaard huis-, tuin- en keukenontwerpen, maar bijzondere breisels zoals gebreid vlees, gehaakte sigaretten, knuffelbare puberzoons, toffe truien en wollige woonaccessoires. Met Club Geluk handwerk je je happy. 

 

In 2004 was Club Geluk nog alleen Marieke, met hulp van vele professionele vrienden, haaktantes, breioma’s en een vormgevende vriend (samen: Club Geluk!). De focus lag toen op het ontwerpen en produceren van huishoud- en woontextiel met een retro printje en vintage gevoel: knisperend beddengoed, origineel huishoudtextiel, illustratief kindertextiel en bijpassende stationery, servies en handgebreide en handgehaakte woonaccessoires. Naast deze grote producties van textiele zaken produceerde Club Geluk ook unieke, handgemaakte stuks: gebreide vogels, gehaakte planten, genaaide lappendekens, geborduurde kussens, macramé plantenhangers en meer. Deze handgemaakte lijn liep nogal uit de hand. Vooral toen hierdoor meer en meer vraag kwam naar onze haak- en breiworkshops. Maar toen kwam Barbara om het handwerkhoekje kijken. Sneller hakend dan de speed of sound nam zij de workshops over en konden we de handwerklijn verder uitbreiden. Sinds 2012 werken we zeer gelukkig samen.

 

Steek er wat van op - breilessen, haakworkshops en meer voor de DIY-er

Leer haken, breien, borduren en macrameeën bij Club Geluk. Elke zaterdag zijn er workshops voor beginners en gevorderden en breien we sokken, haken we omslagdoeken, borduren we illustraties en macrameeën we plantenhangers.

 

Geluk Maak Je Zelf 

Wil je zelf meteen thuis aan de slag? Geluk Maak Je Zelf met de breiboeken, gratis patronen, borduurpakketten, breipakketten, haakkits of borduurboek van Club Geluk. Knit fast, die warm.

 

Op maat gehaakt 
Wij haken, breien en borduren ook in opdracht: van truien, mutsen en sjaals tot en met organen, portretten, producten en tijdchriftcovers. Klanten van ons zijn o.a. HEMA, Libelle, Zeeman, BZT show, Endemol, Kik-kid, Kitsch Kitchen, Volkskrant en meer. Marieke maakt ook vrij werk zoals de Gebreide zoon en de klapkut.

Marieke Voorsluijs
Instagram Marieke
Marieke@clubgeluk.nl

Knit fast, die warm!

Barbara Lohnen
Instagram Barbara
Barbara@clubgeluk.nl

Barbara houdt eigenlijk meer van haken