Logo van Club Geluk 0

Breiclub Geluk

 

Eerder hadden wij onze handwerkplaats waar gezellige hobbyisten hun niet skills en patronen konden aanbieden. Deze lijst van Vlijtige Liezen mailden wij door als een klant op zoek was naar een handwerker of patroon. Maar nu hebben wij een nieuw systeem waar je zelf een handwerkadvertentie kan plaatsen! Wil je voor iemand handwerken of bent je juist naar iemand op zoek, wil je een zelfgemaakt patroon delen, wil je meer leden voor je breiclub of heb je een ander niet commercieel handwerkverzoek? Plaats een gratis advertentie bij Breiclub Geluk - uw handwerkmarktplaats!

 

 


 

Twee nieuwe boeken in maart 2018

Jaja, beste lezer, in maart 2018 brengen wij twee boeken tegelijk uit.  Zal het gaan over breien, haken, borduren of misschien wel kleien? Wordt het dol & dwaas of zijn we over op strak en steriel? Houdt Barbara stiekem nog steeds meer van haken of knutselt ze vanaf nu liever met eierdozen? Heeft Marieke al haar haar afgeschoren en daar een trui van gebreid? Allemaal terechte vragen! 

Binnenkort beantwoorden we ze allemaal en zullen we vertellen waar we aan werken. Maar dan weet je waarom we zo stil zijn. Niet omdat we je zijn vergeten, maar omdat we knalhard handwerken, zodat de boeken in maart ook daadwerkelijk af zijn. 


Zeeman bestaat 50 jaar! En speciaal voor hun verjaardag mochten wij met hen een handwerkboek maken met 16 brei- en haakontwerpen. Met een poef, een sprei, een plantje, een knuffel, pannenlappen, een matrozenpakje en nog veel meer. Wil je het kopen? Dat kan hier en in 1 van de Zeeman winkels. Heb je eerder hulp nodig? Zie hier onze instructiefilmpjes.
D
it jaar ontwierpen wij de Mysteryblanket 2017. Wij bedachten het thema landschap en ontwierpen de gebreide variant in 4 seizoenen. Lisanne van Draad en Praat maakte de gehaakte versie. Klik hier voor meer informatie!


Wol of fame - en meer Rich & Famous in en rond onze breisels


 Miljuschka Witzenhausen

 
Jetske van Elsen

 
 

Henk Mouwe en Manuela Kemp 


Bij omroep Max. Met Mike Boddé net niet in onze trui, maar getting close.


 

Dieuwertje Blok

Loretta Schrijver