Logo van Club Geluk 0

Huisregels

Kopen bij Club Geluk

Door te kopen bij Club Geluk ga je akkoord met de (inhoud van de) huisregels.

Product 
* Alles op de site is direct leverbaar, maar we werken met kleine oplages en sommige items zijn uniek. 
* Onze producten zijn met veel liefde en zorg (hand)gemaakt, maar zijn niet getest. 
* Het katoen van eigen ontwerp heeft het certificaat Oko-tex Standard 100. 
* Alle gebreide en gehaakte producten zijn met de handgemaakt en zijn niet om mee te spelen, alleen ter decoratie. Deze zijn niet wasbaar.
* Patronen zijn met de grootste zorg gemaakt, toch kunnen er fouten of onduidelijkheden in staan. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk. Wel horen wij het graag zodat wij het patroon kunnen verbeteren!
* In principe kan je alle textiel producten op 60 graden in de machine wassen. De volgende producten moet je echter met een lauw handwasje wassen: dekens, producten waar dekens in zijn verwerkt, handgemaakte kussens en poppen. De gebreide en gehaakte producten zijn niet wasbaar.
* Gebruik van de producten van Club Geluk zijn geheel voor eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken of slecht functioneren. Bij gebruik van onze spullen bij kinderen willen wij voor de veiligheid adviseren deze producten altijd onder toezicht van een volwassene te gebruiken. Ook zijn de verpakkingen niet kindvriendelijk. Houd deze daarom weg bij kinderen en zorg dat deze helemaal is verwijderd voor gebruik.
 
Workshops
Workshops worden vooraf betaald. Na bestelling van een workshop is de reservering van deelname definitief. Geld wordt niet geretouneerd bij annulering door de klant, wel kan er binnen 3 maanden worden deelgenomen aan een andere workshop voor hetzelfde bedrag. Drie maanden na de datum van de initieel bestelde workshop vervalt dit recht. 
Als wij de workshop moeten annuleren volgt restitutie van betaling of kan er deel worden genomen aan een andere workshop.
 
Prijzen
* De prijzen zijn inclusief btw 21%.
* De prijzen zijn exclusief verzendkosten. 
 
Betaling
Bestelling gaat op basis van vooruitbetaling. Je kan op 3 manieren betalen  bij Club Geluk binnen 7 dagen na besteldatum (hierna vervalt de bestelling) ovv het bestelnummer: 
1) Overboeking naar 133132846 Club Geluk te Amsterdam; 
2) Direct en online bij je eigen bank met Ideal; 
3) Paypal met paypalaccount op account info@clubgeluk.nl.

Verzending
* Bestellingen worden binnen 24 uur na betaling verzonden (op werkdagen). 
* Pakketten worden verzonden met TNT post. Voor verzending binnen Nederland wordt 3,95 gerekend. Buiten Nederland, maar binnen Europa kost het 9,00.
* Buiten Europa wordt de prijs van verzending apart berekend. 
* Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending, uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om weggeraakte poststukken te traceren. Als je wilt kun je het verzekerd versturen, maar geef dit van te voren even aan.  

Retourneren 
Als klant van Club Geluk heb je een bedenk-tijd van 7 dagen. Tot die tijd kun je zonder 
opgaaf van reden het product retourneren. Je krijgt dan  je geld terug, exclusief verzendkosten. Hiervoor moet  je maximaal op de 7de dag een email sturen naar info@clubgeluk.nl met de mededeling dat je het product terug wilt sturen (Wet Verkoop Op Afstand). Na contact kun je je product binnen een week (ongebruikt natuurlijk) aangetekend terugsturen, naar Club Geluk, Hilversumstraat 32, 1024 JZ, Amsterdam. Je krijgt dan het aankoopbedrag, excl. verzendkosten teruggestort.

Content site
* Club Geluk behoudt zich alle rechten, waaronder de rechten van het intellectuele eigendom, met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie. 
* Wijzigingen: Club Geluk behoudt zich ten alle tijden het recht prijzen, beeld en product-gegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen.

Product ontwerp
* Alle stoffen zijn van eigen ontwerp. 
* Voor sommige producten is beeld gebruikt van derden. Soms is, na onderzoek, de eigenaar van het beeld niet gevonden. Ben jij de eigenaar van een beeld? Neem dan contact op via: info@clubgeluk.nl

Contact
Voor informatie, klachten of opmerkingen kan je mailen naar: info@clubgeluk.nl