Logo van Club Geluk 0

Breiboeken

Nieuw! Club Geluk & de fantastische truien

1 easy peasy breipatroon voor 12 toffe truien

Vroeger, toen de walkman de maat sloeg, Twix nog Raider heette, er in vliegtuigen werd gerookt en brood nog niet op de Unesco lijst stond, werd het straatbeeld opgesierd door olijke, vrolijke en foute truien. Nu maakt de uitbundige trui jaarlijks een bescheiden comeback met kerst, maar waarom niet weer het hele jaar in een dolle wollen trui? Maar dan wel met de kleuren en snit van nu: een vlotte & frisse revival van de retro trui. In dit boek staan patronen voor 12 fantastische truien om het hele jaar mee op te vrolijken. Dit boek staat vol eighties verantwoorde truien én accessoires om het hele jaar mee op te vrolijken. Eén easy peasy basis patroon voor 12 toffe truien. 

Bestel hier jouw gesigneerde exemplaar!

 

 

Dit boek is gemaakt door:

Wieneke, Hannah, Arjen, Barbara en Marieke

 
 Zeeman bestaat 50 jaar! En speciaal voor hun verjaardag mochten wij een handwerkboek maken met 16 brei- en haakontwerpen. Met een een poef, een sprei, een plantje, een knuffel, pannenlappen, een matrozenpakje en nog veel meer. Klik hier als je al onze ontwerpen voor het Zeeman boek wilt zien! Wil je het kopen? Dat kan, op zeeman.com.


 

Club Geluk en het geheim van de gebreide ham en meer bizarre breisels

Heb je altijd al een ham willen breien? Een platenspeler, lippenstift of smeulende sigaret? Dan is hier jouw rough guide onder de breigidsen. Naast het recept voor de gebreide ham staan er nog veel meer bizarre breisels in dit boek. Allemaal zo realistisch mogelijk nagebreid en soms een beetje gehaakt. Juist het zo gedetailleerd mogelijk namaken van rariteiten en trivialiteiten van garen maakt het resultaat onverwacht grappig en mooi. 

Wil je les krijgen in het vrije breien? Kijk bij onze workshops knitting on the edge. Houd je liever wat kleiner? Kom een brei-een-bloem-uit-ons-breiboek-workshop volgen. Voor deze workshop moet je een klein beetje kunnen breien.

Om bij het breien breisteun te geven hebben wij breifilmpjesgemaakt waarmee wij de steken uit ons boek extra uitleggen.

Ben je een winkel en wil je het boek graag inkopen? Mail Maroos Hendrickx van Uitgeverij Nieuw Amsterdam op MHendrickx@nieuwamsterdam.nl.