Logo Club Geluk 0

 Videoclip Huiselijk haken met Club Geluk

Ter viering van ons haakdebuut Huiselijk haken met Club Geluk dansten wij onze ass off met onze aerobics vrienden!

Geinspireerd door de jaren 80 maakten wij deze ode aan de bol wol, en aan haken!

Veel dank aan onze lieve vrienden Marous, Dominic, Astrid, Marielle, Tjits, Mariza, Arjen, Swannet, Gaid, Ester, Saskia, Marjolein en Aryati dat jullie deel uit wilden maken van ons lullig showballet. En aan Bas en Philip van BPM films, Michelle voor de Making Of en Ellen van Kosmos Uitgevers voor de leukste dolle zaterdag van 2018! Misschien wel leukste ooit.

Maar nu terug naar de boeken. Hieronder meer!

Kijk, hier staat er meer

Huiselijk haken met Club Geluk staat vol originele haaksels van makkelijk tot moeilijk, van mooi tot een beetje mal. Allemaal haakpatronen voor jezelf, kind, hond, kat, of oma, voor in de keuken-, woon-, kinder- en slaapkamer. En met heel verschillende haaktechnieken, bijvoorbeeld: schotse ruit, Pied de poule, vintage borduren, Tunisch haken, echte oude mensen granny squares, recht-toe-recht-aan-, freeform-, filet-, en mochila haken. 

En nu nooit meer de draad kwijt met dit dagboek Vanaf nu noteer je al je haak- en breiprojecten in Club Geluk’s Haak & brei journal. Begin je aan een nieuwe gebreide trui, een gehaakte knuffel of een ander handwerkproject? Dan begint je handwerkavontuur hier. Per project is er ruimte voor notities over je gereedschap, garens, patroon, planning en een persoonlijke noot. 

Allebei in samenwerking met Uitgeverij Kosmos.

Zeeman bestaat 50 jaar! En speciaal voor hun verjaardag mochten wij met hen een handwerkboek maken met 16 brei- en haakontwerpen. Met een poef, een sprei, een plantje, een knuffel, pannenlappen, een matrozenpakje en nog veel meer. Wil je het kopen? Dat kan hier en in 1 van de Zeeman winkels. Heb je eerder hulp nodig? Zie hier onze instructiefilmpjes.
D
it jaar ontwierpen wij de Mysteryblanket 2017. Wij bedachten het thema landschap en ontwierpen de gebreide variant in 4 seizoenen. Lisanne van Draad en Praat maakte de gehaakte versie. Klik hier voor meer informatie!


 

Wol of fame - en meer Rich & Famous in en rond onze breisels


 Miljuschka Witzenhausen

 
Jetske van Elsen

 
 

Henk Mouwe en Manuela Kemp 


Bij omroep Max. Met Mike Boddé net niet in onze trui, maar getting close.


 

Dieuwertje Blok

Loretta Schrijver

Knitted Jimmy Carr

We have knitted Jimmy Carr for his show 8 out of 10 cats does Countdown. Look at his knitted transformation: