Logo van Club Geluk

Over Club Geluk


Club Geluk

Wat is Club Geluk? Club Geluk ontwerpt textiel sinds 2004. Maar vooral is Club Geluk bekend om zijn brei- en haakwerken. Dit zijn geen standaard huis-, tuin- en keukenontwerpen, maar bijzondere breisels zoals gebreid vlees, gehaakte sigaretten, knuffelbare puberzoons, toffe truien en wollige woonaccessoires. 


In 2004 lag de focus van Club Geluk  op het ontwerpen en produceren van huishoud- en woontextiel met een retro printje en vintage gevoel: knisperend beddengoed, origineel huishoudtextiel, illustratief kindertextiel en bijpassende stationery, servies en handgebreide en handgehaakte woonaccessoires. Naast deze grote producties van textiele zaken produceerde Club Geluk ook unieke, handgemaakte stuks: gebreide vogels, gehaakte planten, genaaide lappendekens, geborduurde kussens, macramé plantenhangers en meer. 


Geluk Maak Je Zelf 

Club Geluk is vooral bekend om zijn realistische en humoristische brei- en haakwerken. In 2015 verscheen ons boek Club Geluk en het geheim van de gebreide ham. Daarna breide Club Geluk de cover voor Volkskrant Magazine en Mariekes gebreide puberzoon werd wereldnieuws. Hierop volgde: Club Geluk & de fantastische truien en een handwerkboek in samenwerking met Zeeman. Toen presenteerden wij ons haakdebuut: Huiselijk haken met Club Geluk en Club Geluk's Haak en brei journal. Het nieuwste boek is Kleine kersttruien breien met Club GelukDaarbij werkt Club Geluk in opdracht voor uiteenlopende merken en mensen, geeft workshops in allerlei handwerktechnieken, exposeert in musea en verkoopt online patronen van de gebreide zoon en meer ongewone breipatronen. 

  

Op maat gehaakt 
Wil je liever dan wij het maken? Wij haken, breien en borduren ook in opdracht: van truien, mutsen en sjaals tot en met organen, portretten, producten en tijdchriftcovers. Klanten van ons zijn o.a. HEMA, Libelle, Zeeman, BZT show, Endemol, Kik-kid, Kitsch Kitchen, Volkskrant en meer.  Marieke maakt ook vrij werk zoals de Gebreide zoon en de klapkut.


Mocht je intersse hebben in onze privacyverklaring, dan kan je deze hieronder lezen:

Clubgeluk.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van clubgeluk.nl en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een registratieformulier op de website aan Club Geluk verstrekt met als doel een nieuwsbrief te ontvangen of een aankoop te doen bij Club Geluk. Club Geluk kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Voor de groothandel is hier een BTW nummer en KVK nummer aan toegevoegd.

Clubgeluk.nl verwerkt uw persoonsgegevens om deze te gebruiken voor het uitvoeren van een door u gedane aankoop (via post of email) via clubgeluk.nl.  In geval van een door u aangekochte workshop op locatie gebruiken wij uw gegevens ook hiervoor. Heeft u zich ingeschreven voor een nieuwsbrief, als klant of als geïnteresseerde, gebruiken wij je email voor het sturen van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt niet vaker dan 1 keer maand gestuurd. Wij houden u op de hoogte van onze workshops, producten, boeken en nieuws. Daarvoor gebruiken wij alleen je naam en emailadres. Onderaan onze nieuwsbrieven staat altijd een knop waarmee je je kunt uitschrijven. Dus dat kan op ieder moment. Je kan ook altijd mailen naar: info@clubgeluk.nl. Club Geluk houdt als van zelfspreken alle verzamelde gegevens geheim.

Clubgeluk.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw naam en emailadres slaan wij op zolang u op onze nieuwsbrief (Aanmelden voor het Clubblad)en/of u als klant door middel van een account (mijn account), met of zonder aankoop, bent ingeschreven.

Clubgeluk.nl verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden. Niemand anders dan medewerkers bij Club Geluk kunnen bij deze gegevens. De data wordt opgeslagen op de servers van Hostnet. Dit gebeurt AVG proof.

Op de website van Clubgeluk.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 

Clubgeluk.nl maakt heel soms gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Clubgeluk.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Dat werkt zo: De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Clubgeluk.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Clubgeluk.nl heeft hier geen invloed op. Clubgeluk.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Clubgeluk.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@clubgeluk.nl. Clubgeluk.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Clubgeluk.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Clubgeluk.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Clubgeluk.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Clubgeluk.nl op via info@clubgeluk.nl. www.clubgeluk.nl is een website van Club Geluk. Club Geluk is als volgt te bereiken:

Postadres/ Vestigingsadres: Hilversumstraat 32, 1024 JZ, Amsterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 34 25 32 88
Telefoon: 0031206179606
E-mailadres: info@clubgeluk.nl

Verder heb je als klant het recht en mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) middels deze website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/